Зареждане

Магомед Анкалаев: Не знам как, но пак ще победя Кутелаба

Магомед Анкалаев: Не знам как, но пак ще победя Кутелаба
Публикувано на: Октомври 22, 2020 в 15:00 ч
Този уикенд най-накрая ще видим втората битка между Магомед Анкалаев и Йон Кутелаба. Срещата им се отлагаше няколко пъти, но сега всичко е наред и двамата ще уредят смеките си. През февруари тази година видяхме първата им битка, в която Анкалаев натисна Кутелаба, който реши да се прави на наранен и да се клати, което накара рефера да прекрати битката.

Ясно беше, че Йон опитва да заблуди своя съперник, но това беше грешна стратегия, защото повече заблуди рефера. Всичко приключи за 38 секунди, след което Анкалаев беше обявен за победител с технически нокаут.

От UFC не бяха съгласни и уредиха този реванш, който пропадна няколко пъти. 28-годишния боец от Дагестан е в серия от 4 поредни победи, от които 3 с нокаут. Магомед не е губил с нокаут в кариерата си и вярва, че този уикенд пак ще победи:

Не бих казал, че съм длъжен да правя този реванш, но трябва да го направя. Доста беше разочароващо, особено с всичко, което се случва в света в момента и нашият двубой се пренасочва за трети път. Искам да се бия с бойци от топ 10, за да може да стигна до титлата. Това обаче зависи от UFC. 

Aко организацията искат да ме видят в топ 10, то тогава ще ми дават съперници от топа на категорията. От мен зависи просто да си печеля срещите. Резултатът ще бъде същия и в тази среща. Не съм сигурен как, но ще спечеля и втората битка с Йон Кутелаба.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес