Зареждане

Магомед Анкалаев: Идва моята ера! Ще властвам дълго

Магомед Анкалаев: Идва моята ера! Ще властвам дълго
Публикувано на: Януари 16, 2024 в 09:00 ч
Магомед Анкалаев на хартия е най-добрият днес в полутежка категория, който скоро ще се бори за шампионската титла. Боецът от Дагестан вярва, че тази година ще стане шампион и ще властва дълго време в категорията. Миналия уикенд Магомед успя да нокаутира Джони Уокър и навлезе в серия от 10 поредни победи. Това е най-дългата победна серия в момента в категорията.

Анкалаев не губи време и веднага предизвика Алекс Перейра. Магомед се превърна в истинска заплаха, в която феновете вярват най-много. Те разчитат, че той скоро ще стане новият крал на полутежка категория. И когато дойде този момент, никой друг няма да се доближи до този трон за дълго време.

Магомед вярва в себе си и обещава безупречно властване в категорията.

„Пътят ми към върха беше пълен с тръни, но винаги успявах някак си да го преодолея. Показах много старателно, че съм достоен за титлата. И тъй като вече победих най-големите заплахи в дивизията, не мисля, че трябва да се изправям срещу някой друг. Моето властване ще бъде дълго и безупречно!

Алекс Перейра е следващият, в това няма съмнение. И ако се страхува, че ще го сваля на земята и ще го довърша там, бих искал да му кажа да не се притеснява, защото няма да го събарям. Искам да му покажа, че съм направен от различно тесто от тези, с които се би преди мен. 

Повярвайте ми, когато ви казвам, че ще управлявам много дълго време. Сега идва моята ера. Готов съм за нея. Въпросът е дали другите са готови за мен. Засега не виждам заплаха тук, която да ме изненада с нещо.“, каза Анкалаев.

За съжаление Магомед ще трябва да чака, защото Перейра избра Джамал Хил.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес