Зареждане

Luke Rockhold: Побеждавам Blachowicz и се бия за титлата

Luke Rockhold: Побеждавам Blachowicz и се бия за титлата
Публикувано на: Юли 4, 2019 в 15:00 ч
Бившият шампион в средна категория Luke Rockhold ще направи своя дебют в полутежка категория този уикенд във Вегас. Luke ще се бие срещу Jan Blachowicz, а в същата вечер Jon Jones ще брани титлата си срещу Thiago Santos. В последните 3 години Rockhold се бие само по веднъж на година и губи 2 от 3-те си битки с нокаут. Последната му победа е през 2017 година с нокаут над David Branch. В момента в полутежка категория липсват изявени претенденти и това кара Rockhold да очаква шанс за титлата, ако победи разбира се:


Вижте категорията и хората, които са в нея. Аз се бия с Blachowicz, който е номер 6 в категорията. Няма много варианти през г-н  Jon Jones, а аз вече се доказах. Не искам да танцувам наоколо. Моето желание е да се бия директно за титлата. Насочил съм се направо към Jones. 

Cormier има насрочена битка и скоро няма да се бие с Jones. Той си има битка в тежка категория. Аз ще съм готов за това, което стане. Ще се докажа отново на 6-ти юли. Ще си свърша работата и ще видим какво следва. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес