Зареждане

Leon Edwards победи Rafael dos Anjos с решение в Тексас

Leon Edwards победи Rafael dos Anjos с решение в Тексас
Публикувано на: Юли 21, 2019 в 07:07 ч
Leon Edwards и Rafael dos Anjos споделиха клетката в главната битка на събитието в Тексас. Двамата си спретнаха здрава битка, която продължи през всичките 5 рунда и стигна до съдийско решение, което беше в полза на Edwards - (50-45, 49-46, 49-46). В началото на двубоя бойците отказаха да си докоснат ръкавиците. Бразилеца опита ритник в главата, но пропусна и беше съборен на земята, където Edwards контролираше нещата и от време на време вкарваше удари. Rafael също вкара няколко удара с лакти и опита да заключи крака на Leon, но той се защити. Edwards продължи да контролира нещата на земята, но dos Anjos съумя да се изправи. В стойка Rafael вкарва ритник и джаб, а Edwards отвръща в лакът. Edwards притиска бразилеца към мрежата и опитва събаряне, но Rafael се защитава и рунда приключва.

Във втория рунд двамата започнаха да разменят удари, след което Edwards опитва събаряне, но Rafael се защитава добре. Edwards вкарва удар с лакът, с който успява да нарани бразилеца. Нов удар с лакът от Edwards и той отваря аркада под веждата на Rafael, който успява да вкара силен ритник на Leon и той губи баланс и пада на земята. Edwards се изправя и продължава да наказва dos Anjos с лакти и го праща окървавен в неговия ъгъл в края на рунда. В началото на третия рунд рефера поиска лекар да види аркадата на бразилеца и битката продължи, след като лекаря даде зелена светлина. Rafael започна с нова порция ритници, след което опита събаряне, но не успява. Edwards вкарва силен удар в лицето на dos Anjos и отново му пуска кръв. Двамата влизат в клинч на мрежата, но не правят нищо и рефера е принуден да ги раздели. Edwards и dos Anjos разменят по един ъперкът и край на рунда.

В четвъртия рунд dos Anjos продължи да се бие добре, но си личеше, че Edwards е по-тактичен от двамата. Бразилеца търсеше силни попадения в главата на Leon, но той успяваше да го държи на дистанция и да контролира битката. Rafael опитва летящо коляно, но пропуска и Edwards го сваля на земята. В крайна сметка бразилеца намира път и става на крака, но Edwards продължава да го неутрализира и контролира на мрежата до края на рунда. По време на почивката от щаба на бразилеца го приканиха да потърси нокаут, защото изостава в срещата. Rafael даде всичко от себе си и опитваше да вкара тежки попадения, но Edwards успяваше да ги избегне и търсеше клинч, след който вкарваше прецизни удари с лакти. Edwards проведе една доста тактична и интелигетна битка и в края на рунда отбеляза събаряне, което само затвърди неговата доминация.

Срещата им стигна до решение, което беше в полза на Edwards - (50-45 49-46, 49-46). С тази победа Leon навлиза в серия от 8 поредни победи и предизвка Jorge Masvidal да си решат проблема в клетката. През март Masvidal го удари след събитието в Лондон и определено между двамата има вражда. Rafael от своя страна губи за първи път тази година, след като преди няколко месеца победи Kevin Lee.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес