Зареждане

Leon Edwards победи Rafael dos Anjos с решение в Тексас

Leon Edwards победи Rafael dos Anjos с решение в Тексас
Публикувано на: Юли 21, 2019 в 07:07 ч
Leon Edwards и Rafael dos Anjos споделиха клетката в главната битка на събитието в Тексас. Двамата си спретнаха здрава битка, която продължи през всичките 5 рунда и стигна до съдийско решение, което беше в полза на Edwards - (50-45, 49-46, 49-46). В началото на двубоя бойците отказаха да си докоснат ръкавиците. Бразилеца опита ритник в главата, но пропусна и беше съборен на земята, където Edwards контролираше нещата и от време на време вкарваше удари. Rafael също вкара няколко удара с лакти и опита да заключи крака на Leon, но той се защити. Edwards продължи да контролира нещата на земята, но dos Anjos съумя да се изправи. В стойка Rafael вкарва ритник и джаб, а Edwards отвръща в лакът. Edwards притиска бразилеца към мрежата и опитва събаряне, но Rafael се защитава и рунда приключва.

Във втория рунд двамата започнаха да разменят удари, след което Edwards опитва събаряне, но Rafael се защитава добре. Edwards вкарва удар с лакът, с който успява да нарани бразилеца. Нов удар с лакът от Edwards и той отваря аркада под веждата на Rafael, който успява да вкара силен ритник на Leon и той губи баланс и пада на земята. Edwards се изправя и продължава да наказва dos Anjos с лакти и го праща окървавен в неговия ъгъл в края на рунда. В началото на третия рунд рефера поиска лекар да види аркадата на бразилеца и битката продължи, след като лекаря даде зелена светлина. Rafael започна с нова порция ритници, след което опита събаряне, но не успява. Edwards вкарва силен удар в лицето на dos Anjos и отново му пуска кръв. Двамата влизат в клинч на мрежата, но не правят нищо и рефера е принуден да ги раздели. Edwards и dos Anjos разменят по един ъперкът и край на рунда.

В четвъртия рунд dos Anjos продължи да се бие добре, но си личеше, че Edwards е по-тактичен от двамата. Бразилеца търсеше силни попадения в главата на Leon, но той успяваше да го държи на дистанция и да контролира битката. Rafael опитва летящо коляно, но пропуска и Edwards го сваля на земята. В крайна сметка бразилеца намира път и става на крака, но Edwards продължава да го неутрализира и контролира на мрежата до края на рунда. По време на почивката от щаба на бразилеца го приканиха да потърси нокаут, защото изостава в срещата. Rafael даде всичко от себе си и опитваше да вкара тежки попадения, но Edwards успяваше да ги избегне и търсеше клинч, след който вкарваше прецизни удари с лакти. Edwards проведе една доста тактична и интелигетна битка и в края на рунда отбеляза събаряне, което само затвърди неговата доминация.

Срещата им стигна до решение, което беше в полза на Edwards - (50-45 49-46, 49-46). С тази победа Leon навлиза в серия от 8 поредни победи и предизвка Jorge Masvidal да си решат проблема в клетката. През март Masvidal го удари след събитието в Лондон и определено между двамата има вражда. Rafael от своя страна губи за първи път тази година, след като преди няколко месеца победи Kevin Lee.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес