Зареждане

Леон Едуардс към Дейна Уайт: Ще размажа твоето момче

Леон Едуардс към Дейна Уайт: Ще размажа твоето момче
Публикувано на: Ноември 13, 2020 в 04:00 ч
Леон Едуардс е един от най-добрите бойци в полусредна категория на UFC и няма търпение да го докаже. На 19-ти декември ще го видим в клетката срещу изгряващата звезда Хамзат Чимаев. Двамата ще оглавят галавечерта на UFC в Лас Вегас. "Rocky" залага 3-тото място в ранглистата, както и серията си от 8 поредни победи. Той не искаше да приема боя, но беше принуден и сега смята да се възползва максимално от този шанс.

Едуардс реши да използва реплика на Хабиб Нурмагомедов, за да стресне Дейна Уайт. Преди няколко години Хабиб сподели на кантара преди битката си с Конър Макгрегър, че ще смаже тяхното момче. Точно това планира да направи Едуардс с Хамзат Чимаев. Леон смята да размаже Чимаев, който е любимец на UFC и така да си заслужи шанс за титлата. Ето какво сподели Леон пред медиите:

Мисля, че Хамзат Чимаев е най-голямата битка, като изключим тази за титлата. Разбира се, Масвидал също щеше да е добра битка, но той отказа. Това е най-голямата битка, която ще гарантира шанс за титлата. UFC и Дейна Уайт го обичат. Всички мислят, че не той не може да бъде победен. 

Когато изляза и го победя, тогава няма какво да измислят, за да не ми дадат шанс за титлата. Ще бъда в серия от 9 поредни победи. Вярвам, че това е битката, която трябваше да се направи и ето ни. Дейна Уайт се моли, за да може Чимаев да победи. Ще бъда прекалено много за него в клетката. 

Те са правили това и за други бойци в миналото. Има бойци, които правят няколко победи и UFC ги бутат към върха, след което започват да губят. Правили са го много пъти, но не се получава. Дейна, ще размажа твоето момче. Нямам търпение. Ще бъде хубава вечер през декември. 

Искам да стана шампион. Разбирам, че това е бизнес и залагат на това момче, но аз ще им покажа причината, поради която съм в серия от победи. Вярвам, че съм най-добрия в света. 

Кой ще победи ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес