Зареждане

Ковингтън: Ще пратя нищожеството Чимаев в болница

Ковингтън: Ще пратя нищожеството Чимаев в болница
Публикувано на: Ноември 26, 2021 в 02:00 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория на UFC Колби Ковингтън не показва никакво уважение към Хамзат Чимаев. 33-годишния американец смята своя колега от Чечения за нищожество, което още не се е доказало.

"Chaos" смята, че медиите прекалено бързо са издигнали "Borz", но пък за сметка на това Колби е готов да го приземи. В началото на месеца Ковингтън не успя да се справи с Камару Усман и за втори път загуби от него в шампионски двубой.

Преди няколко седмици Чимаев се подигра на Ковингтън и сподели, че никога няма да го пребият така, както Колби е бил пребиван в клетката. С тези свои думи Чимаев си спечели враг с голяма уста и сега ще си носи последствията.

В интервю за MMAFightning Ковингтън сподели следното по адрес на Чимаев:

Те говорят много за този човек, но той няма нищо друго освен тези четири битки. Точно сега Хамзат Чимаев е нищожество. Медиите обичат да надуват популярност от нищото, така работи бизнесът. Няма нужда да бързате, защото това са битки и тук хората могат да се наранят. 

Ако бързате да вкарате този човек в болницата, тогава аз ще го направя. Вратите ми са отворени за добро бизнес предложение. За мен ще бъде чест да победя този, който UFC предложат. Винаги съм щастлив да покажа новите си умения, които стават все по-добри от битка на битка.

Ще може ли Ковингтън да се справи с Чимаев ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес