Зареждане

Ковингтън иска да се пенсионира в UFC

Ковингтън иска да се пенсионира в UFC
Публикувано на: Юни 5, 2020 в 05:00 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория на UFC, Колби Ковингтън желае да се бие в UFC до края на кариерата си. Миналата година Ковингтън беше в много лоши отношения с Дейна Уайт и не спря да сипе обиди по негов адрес. Колби не беше доволен от това, че UFC дадоха шанс за титлата на Камару Усман, който победи Тайрън Уудли и стана шампион.

"Chaos" беше готов да се раздели с тях, но сега си е променил мнението. Ковингтън получи своя шанс за златото и през декември миналата година загуби с нокаут от Усман, но преди това се представи доста добре. Тази загуба спря серия от 7 поредни победи за Ковингтън, който е готов да се завърне. Ето какво сподели бившия шампион за това, което иска да се случи в бъдеще:


Искам да съм боец на UFC и обичам да се бия за тях. Всички знаят, че те са върха на ММА. Организацията е Мека на ММА. В UFC мога да докажа, че съм най-велик в полусредна категория. Няма как да постигна нещо такова в някоя друга организация, защото хората няма да ме признаят, ако не е в UFC. 

Хората така или иначе не ме признават. Те омаловажават моите успехи и се държат така, сякаш не съм постигнал нищо, защото се поддават на чувствата си. Аз обаче съм тук, за да бъда най-велик и да се бия с най-добрите. Аз не се страхувам като Юда Масвидал и искам най-тежките битки. 

Искам предизвикателства, в които хората вярват, че ще загубя. Искам винаги да съм в UFC, да стана част от залата на славата и да се пенсионирам в UFC. Разбира се, че аз и UFC имахме бурни отношения, но това може да се оправи с лекота.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес