Зареждане

Кормие обмислял завръщане за бой с Блахович

Кормие обмислял завръщане за бой с Блахович
Публикувано на: Ноември 10, 2020 в 05:00 ч
Бившият двоен шампион Даниел Кормие разкри, че е обмислял да се завърне в играта, за да се бие с Ян Блахович. В края на септември Ян успя да нокаутира Доминик Рейес и грабна вакантната титла в полутежка категория. Той наследи Джон Джоунс, който остави титлата, за да се качи в тежка категория. Няколко дни след своята победа Ян предизвика Даниел Кормие, който се оттегли от ММА преди няколко месеца.

"DC" напусна базата с данни USADA, което затвърди, че неговото оттегляне от спорта е окончателно. За всеки боец е трудно да вземе това решение и виждаме как мнозина се оттеглят, а след това се връщат. Всъщност Кормие също обмислял да се завърне, но това желание било кратко и той осъзнал, че няма връщане назад:

Ян Блахович ми каза да стана от дивана и да се бия с него. Тогава си помислих, че може да се завърна и да се бия с него. Обмислях да се завърна, да се бия с него и пак да се оттегля. Това желание продължи около 15 минути, след което разбрах, че окончателно съм приключил. 

Очевидно всеки велик боец чувства, че може да спечели. Можех да се бия с него, защото имаше път към това. Напуснах полутежка категория и в нея няма много конкуренция. Сега се появи битката с Адесаня, но преди я нямаше. 

Щеше да бъде Сантос или Тейшейра и това са добри битки, но Блахович срещу Кормие е по-голяма. Помислих си малко и си казах, че така ми е добре. Не исках да свалям килограми за категорията. 

Кой би победил в битка между Кормие и Блахович ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес