Зареждане

Кормие: Макгрегър има плачевна нужда от помощ

Кормие: Макгрегър има плачевна нужда от помощ
Публикувано на: Юли 30, 2021 в 16:00 ч
Легендата Даниел Кормие твърди, че Конър Макгрегър има плачевна нужда от помощ. Голямата звезда на UFC отврати много хора с поведението си след загубата от Дъстин Порие.

По-рано този месец "The Notorious" си счупи крака в трилогията с Порие и загуби с технически нокаут. Конър отказа да приеме поражението и засипа с обиди Порие и неговата съпруга. Макгрегър не пропусна да обиди и всички негови хейтъри.

Ирландската звезда сподели, че мнението им не е важно и може само да си избърше задника с него. В последните дни Конър реши да захапе и Хабиб Нурмагомедов, който му се подигра след загубата.

Нурмагомедов твърдеше, че Бог наказал Магрегър и доброто победило лошото. Конър от своя страна му го върна брутално и написа, че COVID, който погуби бащата на Хабиб е бил доброто, а Абдулманап е бил лошото.

Това определено беше грозно от страна на Конър, а Кормие коментира поведението на звездата със следното:

Макгрегър говореше за жената на Порие, а сега и за бащата на Хабиб. Мисля, че отиде прекалено далеч с това. Извън всякакви граници е да говориш така с оглед на всичко, което се случи заради COVID през последната година. 

Приказките за жени и семейства са извън всякакви граници. Той обаче говори за бащата на Хабиб, който беше всичко за него. Нима така искаш да му го върнеш ? Знаете ли кое е най-притеснително ? Макгрегър не написа това след загубата или ден след нея. 

Той го направи седмици след загубата от Порие, което значи, че го е обмислял. Определено прекрачи границата. Мисля, че когато такива неща биват казвани, тогава това показва плачевна нужда от помощ. 

Макгрегър има всички пари на света и славата, но започна да копае прекалено дълбоко и някой трябва да му помогне. Той трябва да си нареди мислите и да се фокусира, за да е на по-добро място. 

Когато Конър прави такива неща, тогава е трудно да повярваш, че има много хора, които подкрепят това поведение. Мисля, че той стигна прекалено далеч с приказките за съпругата на Порие и бащата на Хабиб.

Има ли нужда Макгрегър от помощ ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес