Зареждане

Конър Макгрегър се хвали с успехите на своето уиски

Конър Макгрегър се хвали с успехите на своето уиски
Публикувано на: Февруари 28, 2020 в 05:00 ч
Конър Макгрегър е горд с факта, че неговото уиски спонсорира битката между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, които се биха миналия уикенд във Вегас. Логото на Proper 12 беше на ринга, а за Конър това е било голяма чест. Той не спира да прави реклама на своето уиски и в миналото сподели, че се надява да го направи милиардер.

Не е ясно дали това ще се случи, но "The Notorious" има големи очаквания и вярва, че неговото уиски е номер 1 в Ирландия. Няколко дни, след като Фюри победи Уайлдър, Макгрегър реши да направи поредна реклама на своето уиски и сподели, че понякога дори не вярва в неговия успех. Често Конър смята, че всичко това е сън и ето какво още сподели в социалните мрежи:


Колко славно е това лого. Какво уиски! Ирландското уиски номер 1 на пазара! Еха! Чудя се дали това не е сън ? Понякога не съм сигурен, но това, в което съм сигурен, е че за мен е чест да бъда в тази позиция и да помагам на спорта, който обичам и на хората, които са в него. Страхотен бой този уикенд. 

Благодарим на Фюри и Уайлър. Очаквам с нетърпение отново да се състезавате. Двама невероятни боксьори в тежка категория. Добра работа! Благодаря на всички за добрите думи и за подкрепата към Proper 12. Благодарен съм!



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес