Зареждане

Конър Макгрегър: Не бързам да се връщам в групата на USADA

Конър Макгрегър: Не бързам да се връщам в групата на USADA
Публикувано на: Март 17, 2023 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в категория перо и лека категория Конър Макгрегър (22-6) каза, че няма да има нужда от 6 месеца тестове, за да се завърне в UFC.

Вижте още - Конър Макгрегър продължава да бяга от USADA

"The Notorious" все още не се е върнал в групата за тестване на USADA. Правилата гласят, че всеки боец трябва 6 месеца да дава чисти проби, за да може да получи зелена светлина, за да се завърне в клетката. В момента Конър е треньор в 31-вия сезон на The Ultimate Fighter.

Той тренира отбор от бойци, които ще се бият с бойците от отбора на Майкъл Чандлър. В края на сезона Макгрегър и Чандлър ще премерят сили. Конър сподели, че не бърза да се върне в групата, но бил в постоянна комуникация с USADA.

„Не бързам да се върна в групата на USADA. Има някакви формалности и всичко това, но ние сме в постоянен контакт, постоянно комуникираме. Имаме уговорена среща и тогава всичко ще бъде официално потвърдено. 

Трябва ли да се тествам 6 месеца преди следващата си битка ? Казаха ми, че това няма да е необходимо. Давам два чисти теста, които ще са достатъчни. Не отнема много време.“, каза ирландецът пред The MMA Hour.

Защо според вас Макгрегър се бави за USADA ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес