Зареждане

Конър Макгрегър продължава да бяга от USADA

Конър Макгрегър продължава да бяга от USADA
Публикувано на: Март 16, 2023 в 00:00 ч
Ирландският UFC боец Конър Макгрегър все още не се е завърнал в групата за тестване на USADA, според информация от медията BJPenn.

Вижте още - Конър Макгрегър вече няма мотивация, за да се бие в UFC​​​

Припомняме, че бившият двоен шампион на UFC трябва да бъде тестван шест месеца, преди да му бъде позволено да се бие в клетката на UFC.

Звездният ирландец е треньор в 31-ия сезон на риалити шоуто The Ultimate Fighter, в който отборът му ще се изправи срещу отбора на Майкъл Чандлър. В края на сезона бойците ще се бият, но не е ясно нито кога, нито къде и в каква категория.

Конър Макгрегър е на 34 години. В последната си битка, проведена на UFC 264 през юли 2021 г., ирландецът загуби с технически нокаут в първия рунд (контузия на крака) от американеца Дъстин Порие.

Майкъл Чандлър е на 36 години. През ноември на UFC 281 той също загуби предсрочно (чрез събмишън) от Порие. Боецът е трикратен шампион на Bellator в лека категория (до 70 кг).

В последните месеци много хора обвиниха Макгрегър, че бяга от USADA, защото бил на стероиди. Той определено крие нещо, след като не иска да дава проби. Вие как мислите ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес