Зареждане

Конър Макгрегър изкарва по $1 милион на всеки 9 секунди

Конър Макгрегър изкарва по $1 милион на всеки 9 секунди
Публикувано на: Ноември 28, 2022 в 00:00 ч
Конър Макгрегър е начело в листата с атлетите, които най-бързо изкарват големите пари в спорта.

Суперзвездата на UFC заработва по 1 милион долара на всеки 9 секунди. На минута бившият двоен шампион печели по $6 600 000 долара. Второто място в класирането е за Канело Алварес. Саул печели по $1 милион долара на всеки 43 секунди. На минута Алварес изкарва по $1 090 909 долара.

Данните са на база на продължителността на последните им битки. Конър изкара само 5 минути в последната си битка, но въпреки това взе голяма заплата. Той загуби от Дъстин Порие в средата на 2021 година, но прибра малко над 30 милиона долара.

В своя акаунт в социалните мрежи Макгрегър се вдъхнови от своя успех и се похвали, че в статистиката си има по-бързи победи с нокаут.

"Трябват ми само 9 секунди, за да изкарам 1 милион долара. И все пак имам по-бързи победи с нокаут в статистиката ми.", написа Макгрегър.

През 2011 година Конър печели битка с нокаут за 4 секунди. 4 години по-късно ирландеца нокаутира Жозе Алдо за 13 секунди. Това все още си остава рекорд за най-бързата победа в битка за титлата в историята на UFC.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес