Зареждане

Конър Макгрегър и Дъстин Поарие се разбраха за UFC 257

Конър Макгрегър и Дъстин Поарие се разбраха за UFC 257
Публикувано на: Октомври 16, 2020 в 02:00 ч
Конър Макгрегър се съгласи с предложението на UFC и сподели в социалните мрежи, че приема битката с Дъстин Поарие. Дейна Уайт сподели пред медиите, че изпратил договор на двамата, като Поарие беше приел. Макгрегър опита да наложи натиск, за да има битка тази година, но от UFC били категорични, че няма свободна галвечер, която двамата да оглавят в следващите 2 месеца.

Уайт каза, че Конър трябва да приеме битката за 23-ти януари 2021 на UFC 257 или да откаже. В крайна сметка "The Notorious" се съгласи и сподели, че иска битката да се проведе на стадиона в Тексас. Макгрегър и Поарие се биха през 2014 година в категория перо и тогава Конър победи с нокаут.

Поарие е с рекорд 26-6-1 в ММА и печели 6 от последните си 7 битки. Дъстин е бивш временен шампион и в края на миналата година загуби титлата си от Хабиб Нурмагомедов. Това му спря серия от 5 поредни победи. "The Diamond" се завърна с победа над Дан Хукър в края на юни тази година.

Макгрегър от своя страна е с рекорд 22-4 в ММА и в последната си битка нокаутира Доналд Серони за 40 секудни през януари тази година. Той е бивш двоен шампион и печели 3 от последните си 4 битки в клетката. През 2018 година Хабиб Нурмагомедов го победи със събмишън. Конър приключва 20 от битките си и 4-те му загуби са със събмишън.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес