Зареждане

Конър Макгрегър: Артьом Лобов е плъх!

Конър Макгрегър: Артьом Лобов е плъх!
Публикувано на: Ноември 27, 2022 в 00:00 ч
Конър Макгрегър възпя своя бивш най-добър приятел.

Вижте още - Артьом Лобов съди Конър Макгрегър за милиони евро

В последните дни стана ясно, че Артьом Лобов е решил да заведе дело срещу ирландската звезда. Причината за делото е марката уиски на Конър, която ирландецът активно популяризира и рекламира от дълго време.

Вижте още - От щаба на Макгрегър коментираха съдебното дело от Артьом Лобов

През април 2021 г. той продаде марката си за 600 милиона долара на Proximo Spirits. Лобов e недоволен от ситуацията. Артьом твърди, че именно той е дал идеята за ирландската марка уиски. Макгрегър само я присвоил за себе си и продължава да печели за сметка на своя приятел.

Лобов иска от най-добрия си приятел 5% дял в продажбата на контролен пакет акции, но "The Notorious" не е съгласен. В миналото Лобов сподели, че Конър му предложил 1 милион долара от продажбата, но Артьом не взел парите, защото са приятели.

Сега обаче Лобов се обърна на 180 градуса и си иска парите. От щаба на Макгрегър пуснаха изявление и споделиха, че исканията на Лобов са неоснователни. В своя акаунт в социалните мрежи Конър пусна кратък аудио запис.

В записа се чува как Макгрегър си пее, че Артьом е плъх. Явно двамата от най-добри приятели ще се превърнат във врагове. Това не е изненадващо, защото в живота често най-добрите приятели са тези, които накрая те предават.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес