Зареждане

От щаба на Макгрегър коментираха съдебното дело от Артьом Лобов

От щаба на Макгрегър коментираха съдебното дело от Артьом Лобов
Публикувано на: Ноември 25, 2022 в 00:00 ч
Конър Макгрегър не спира да бъде под светлината на прожекторите по един или друг начин.

"The Notorious" създава нови врагове, непрекъснато влиза в шумни конфликти и продължава да провокира легендарния Хабиб Нурмагомедов. Но постепенно дори най-близките хора започват да се отвръщат от ирландската звезда.

Дори най-добрият му приятел, руско-ирландският боец Артьом Лобов реши да съди Конър. Преди това той винаги беше до Макгрегър и се смяташе за дясната му ръка. И сега той не издържа и реши да се разправи със своя приятел.

Причината за кавгата беше марката уиски на Конър, която ирландецът активно популяризира и рекламира от дълго време. През април 2021 г. той продаде марката си за 600 милиона долара на Proximo Spirits. Лобов беше недоволен от ситуацията.

Артьом каза, че именно той е дал идеята за ирландската марка уиски. Макгрегър само го присвоил за себе си и продължава да печели за сметка на руснака. Лобов поиска от най-добрия си приятел само 5% дял в продажбата на контролен пакет акции. Но очевидно "The Notorious" не бърза да дели печалбите.

Изглеждаше, че Артьом винаги ще бъде зад ирландеца и приятелството им ще продължи дори след края на кариерата им. Но засега положението е тежко. Конър не искаше да споделя по мирния начин, така че Лобов възнамерява да стигне докрай, за да измъкне парите си.

Карън Кеслър, говорител на Макгрегър сподели през TMZ, че исканията на Лобов са неоснователни.

"Уискито Proper No. Twelve беше създадено, разработено, брандирано и неуморно рекламирано от Конър Макгрегър. Всяко предположение, че ищецът има претенции към Proper No. 12, е неправилно.“. споделя Кеслър.

Не е ясно какво ще излезе от това дело, но едно нещо е ясно. Конър загуби своя най-добър и верен приятели заради пари и интереси.

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес