Зареждане

Колби Ковингтън пусна жалба в полицията срещу Масвидал

Колби Ковингтън пусна жалба в полицията срещу Масвидал
Публикувано на: Март 26, 2022 в 01:00 ч
Колби Ковингтън е пуснал жалба в полицията срещу Хорхе Масвидал за уличното сбиване в ресторант в Маями. Преди няколко дни стана ясно, че „Gamebred“ е ударил Ковингтън, причинявайки счупване на един от зъбите му.

Масвидал отишъл в ресторанта с маска и качулка, след което избеднал Ковингтън и го ударил няколко пъти. Твърди се, че тези удари са счупили зъба на Ковингтън и са оставили ожулване на китката му, заедно с повреда на неговия Rolex за 90 000 долара.

Вижте още - Хорхе Масвидал напусна ареста под гаранция от $15,000​​​

Ковингтън дал показания пред полицията в Маями Бийч, Флорида тази седмица, за да продължи с обвиненията срещу Масвидал. MMA Fighting успя да извлече полицейски документи, които разкриват, че Колби е отишъл в отдела за криминални разследвания, където е предоставил клетвена декларация за инцидента.

Ковингтън се оплакал на полицията, че е бил нападнат от Масвидал пред ресторант Papi Steak, което довело до счупване на зъба му. Той също съобщил за щети на стойност около 15 000 долара по часовника си Rolex за 90 000 долара, който носел в онази нощ.

Масвидал вече беше задържан, но напусна ареста под гаранция от 15 000 долара. Хорхе пледирал невинен пред властите и ще се яви пред съда следващия месец. Ако бъде признат за виновен по двете обвинения, тогава може да лежи до 15 години в затвора и да получи глоба.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес