Зареждане

Хорхе Масвидал напусна ареста под гаранция от $15,000

Хорхе Масвидал напусна ареста под гаранция от $15,000
Публикувано на: Март 25, 2022 в 02:00 ч
Хорхе Масвидал напусна ареста под гаранция от 15 000 долара. Бившият претендент за титлата в полусредна категория беше арестуван, след като нападна своя върл враг Колби Ковингтън в ресторант Papi Steak в Маями. 

"Gamebred" успял да се промъкне близо до Ковингтън, след което му вкарал няколко удара в областта на главата. Полицаите разкриват, че Колби бил със счупен преден зъб след ударите.

Вижте още - Арестуваха Хорхе Масвидал за атаката над Ковингтън

След ареста, Масвидал има две обвинения срещу себе си. Едното обвинение е за нападение, а другото за престъпно поведение. Ако бъде признат за виновен по настоящите обвинения, Масвидал може да бъде изправен пред значителен престой зад решетките.

За нападението, което е считано за престъпление от втора степен, Масвидал може да получи до 15 години затвор и 10 000 долара глоба. Престъпното повдението също се наказва със затвор и глоба.

Масвидал и Ковингтън се биха в началото на месеца в Лас Вегас. Колби успя да го доминира и победи с решение. Хорхе обаче се закани, че ще му счупи челюстта в уличен бой. "Gamebred" не може да прости на Ковингтън, който говорил лошо за децата му.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес