Зареждане

Колби Ковингтън: Дъстин Порие е една от причините, заради която напуснах отбора си

Колби Ковингтън: Дъстин Порие е една от причините, заради която напуснах отбора си
Публикувано на: Август 18, 2021 в 08:12 ч
Колби Ковингтън има много врагове в ММА.

Въпреки пиперливия му език, в скорошно интервю за The Daily Wire, той говори доста по-смекчено и открито.

Една от темите на интервюто бе относно неговия бивш съотборник в American Top Team и настоящ претендент за титлата в леката категория, Дъстин Порие.

Ковингтън открито говори за миналото си с него.

"Имаме обща история от над 10 години. Тренирахме заедно в зала в Южна Флорида. Тренирахме рамо до рамо 10 години, помагал съм му много пъти. Помня, че му помагах за договорите доста често, защото аз бях по-напред от него, защото имах титли и той постоянно ме питаше "Колко ти плащат?" или "Колко ще изкараш тук?"

Проблемите между Колби и другите бойци от American Top Team са добре известни, но малко се знае за гледната точка на Ковингтън.

"Chaos" сподели, че отношенията му с Порие са се влошили през 2019-та.

"Помогнах му да бъде завършен боец и един ден той реши да ми обърне гръб. Спря да тренира с мен, каза, че няма да ми помага. Трябваше да се бия с Роби Лоулър, който е легенда в UFC. Той беше и негов приятел. Тогава Порие каза, че няма да тренира с мен и не иска да има нищо общо с мен. Не ми хареса тази постъпка. Исках да го изритат от залата, но той започна да се оплаква на собственика и поиска да изгонят мен.

Така че той е една от причините, поради които бях принуден да напусна стария си отбор. Нямам нищо хубаво, което да кажа за него."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес