Зареждане

Khabib: Ще пребия Conor McGregor и ще го лежа

Khabib: Ще пребия Conor McGregor и ще го лежа
Публикувано на: Август 31, 2019 в 07:00 ч
Качил: DoloR
Безспорният шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov няма никакъв интерес за втора битка в клетката с Conor McGregor. "The Eagle" вярва, че ирландеца не заслужава шанс за титлата и не иска битка в клетката, но е готов за такава на улицата. Nurmagomedov не е забравил за обидите от страна на McGregor и се кани, че ще се сбият ако се видят на живо.

Непобедения дагестанец е готов да пребие бившия двоен шампион и да го прати в болницата, а след това да го лежи в затвора. След седмица Khabib ще брани титлата си срещу Dustin Poirier в главната битка на UFC 242 в Абу Даби. Вижте какво още има да каже по темата за McGregor, Khabib в интервю за ESPN:

От мястото на събитието: MMA.BG - единствената българска медия с покана зa UFC 242 

Да, тази битка между нас свърши, но не всичко е приключено. Не е достатъчно просто да го смажа. Говорих, че искам да го смажа, нали ? Това обаче не е достатъчно. Трябва да смажем и неговия отбор. Това е нещото, което си мислех преди битката. Казах на моя отбор, че ще отидем на война, а не просто на битка. 

Това между нас никога няма да приключи. На 100% ще се сбием ако се засечем някъде. Няма значение дали ще отидем в затвора. Не се плаша от това. Ще отида в затвора, ако се наложи. Ще ги пратим в болницата, а ние ще отидем в затвора. Не мисля, че ще има втора битка. 

Това момче трябва да се завърне и да направи серия от 9-10 победи в клетката. Хората, които гледат интервюто ще си кажат, че ще размисля, защото UFC ще предложат милионите за втората среща между нас. Не, това няма да се случи. Нека се завърне и покаже кой е той. Нека се бие с Justin, Iaquinta или с Tony. 

 Просто да се покаже. Кога за последно победи ? Последната му победа е преди 3 години и иска шанс за титла ? Dana White, не ми се обаждай. Защо да ми се обажда за такава среща ? Dana е добър човек, но не искам да говори за такава битка. 

Искам да се бия срещу истински бойци като Poirier, Ferguson и легендата Georges St-Pierre. Искам да се бия срещу такива бойци, а не срещу боец, който никога не побеждава. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес