Зареждане

Khabib Nurmagomedov: UFC контролира USADA

Khabib Nurmagomedov: UFC контролира USADA
Публикувано на: Септември 22, 2018 в 13:10 ч
Преди няколко дни социалните мрежи избухнаха след като стана ясно, че бившия шампион в полутежка категория Jon Jones, който се провали на допинг тест за втори път, ще получи само 15 месеца наказание, което изтича следващия месец. Всякакви теории се появяват за решението на USADA от това, че Jones платил милиони до слухове, че натопил бойци, които ползват забранени вещества.

Минималното наказание обаче е факт и Khabib Nurmagomedov не е доволен от това, че Jones получава само 15 месеца, а неговия приятел Tukhugovb получи 2 години:

USADA  наказа моя приятел Zubaira с 2 години, а това беше едва първо негово нарушение. Те му дадоха 2 години, а какво да кажем за Jon Jones ? Той имаше 2-ро провинени и му дадоха само 15 месеца ? Мисля, че това е наистина лошо. Те трябваше да му дадат повече време, но сега разбрах, че USADA са номер 1 по глупости. Те тествах DC  70 пъти през последните 20 години и той е най-добрия боец в историята. 

Факта, че дават 15 месеца на Jon Jones е много лошо решение за ММА. Има доста хора, които не са доволни от това. Наясно съм, че Jones е страхотен и голям боец, но си има правила и трябва да се спазват от всички. Това решение само показва, че UFC контролира USADA.


Какво е вашето мнение по въпроса ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес