Зареждане

Khabib: Conor McGregor трябва да побеждава, ако иска реванш

Khabib: Conor McGregor трябва да побеждава, ако иска реванш
Публикувано на: Юни 18, 2019 в 00:00 ч
Khabib Nurmagomedov не е готов да даде реванш на Conor McGregor, защото не го заслужавал. В момента McGregor е извън играта и обмисля следващите си ходове, а Nurmagomedov ще брани титлата си на UFC 242 в Абу Даби през септември срещу Dustin Poirier. "The Notorious" загуби в последната си битка от Khabib Nurmagomedov със събмишън в 4-тия рунд и оттогава е извън играта. Той няма победа вече 3-та година, но въпреки това се надява, че ще получи шанс за титлата, но "The Eagle" е категоричен, че такъв няма да има, ако McGregor не започне с победите:


Той трябва да си го заслужи. Аз продължавам да печеля, а той не го заслужава и това е всичко. Мисля, че ще има втора битка, но точно сега нямам интерес. Защо да се бием ? Той се предаде. Можеше да има незабавен реванш, ако битката беше равностойна и завършила с решение. Точно сега обаче аз приключих този бизнес и ако той иска нов бизнес, то нека го заслужи. Точно сега, не само Dana взима решенията, защото и аз съм тук. Те трябва да ме слушат. Аз съм шампион и знам какво заслужават моите опоненти и какво заслужавам аз. 

В момента заслужават само Dustin и Tony. Никой друг не заслужава шанс за титлата. McGregor не е в този списък и не заслужава. Последната му победа е през 2016 година. Няма как да говорим, че е бил най-добрия и заслужавал шанс. Той трябва да се върне, да победи и тогава няма проблем. Точно сега обаче има много добри и корави опоненти, които заслужават. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес