Зареждане

Кевин Лий: При Хабиб ще изкарвам повече от шампионите в UFC

Кевин Лий: При Хабиб ще изкарвам повече от шампионите в UFC
Публикувано на: Февруари 21, 2022 в 04:00 ч
Бившият претендент за временната титла на UFC в лека категория Кевин Лий е доволен от условията в ММА лигата на Хабиб Нурмагомедов. Миналия месец Хабиб обяви, че Лий подписва с неговата лига и ще направи дебют през март.

Кевин ще се бие с Диего Санчес на 11-ти март във Флорида. Лий е в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 5 битки в ММА. Лий няма победа от близо 3 години насам.

В интервю за MMAJunkie Кевин разкри, че ще взима повече пари при Хабиб, отколкото шампионите в UFC. Ето какво каза още Лий:

„Знаем, че най-добрите бойци не винаги са в UFC. Има няколко момчета в Русия, които ще ви победят, така че моята конкурентоспособност в мен ме кара да бъда дори по-добър от тях. Това е просто безкраен процес. Това не означава, че сега мога да се отпусна. 

Сега печеля много пари и мога да изляза там и просто да се забавлявам. Това обаче са битки. В крайна сметка това е борба за живота ти. Хората губят живота си, правейки този вид глупости, така че боецът в мен все още е в бизнеса. Въпреки това печеля много пари. 

Това е частта, за която не се ядосвам. Моят договор ще донесе повече, отколкото виждат повечето шампиони на UFC, така че тази част е доста приятна. Но боецът в мен все още си мисли, че това е същата игра. Ще направя повече от шампионите на UFC в първата си битка, така че се забавляваме.“

Вярвате ли на тези твърдения ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес