Зареждане

Кевин Лий: Ислам Махачев надмина всички очаквания

Кевин Лий: Ислам Махачев надмина всички очаквания
Публикувано на: Ноември 21, 2022 в 00:00 ч
Кевин Лий е впечатлен от победата, която Ислам Махачев записа преди месец.

Звездата от Дагестан се изправи срещу Чарлз Оливейра в Абу Даби. Битката им беше за вакантната титла в лека категория. Ислам влезе като фаворит в боя и надигра Оливейра както в стойка, така и на земята.

Махачев принуди Оливера да се предаде във втория рунд и спечели титлата. Да събмитнеш рекордьорът по победи със събмишън в UFC е нещо впечатляващо. Лий реши да коментира битката и каза:

„Да, беше страхотна битка. Те бяха добре подготвени за тази битка. Да накараш Чарлз Оливейра да лети до Близкия изток беше гениална постъпка. Чувствам, че Ислам Махачев надмина всички очаквания. 

Знаете ли, в борбата той се показа много по-добре, отколкото очаквах. Изглеждаше много по-силен. И Чарлз не беше спокоен, той беше разстроен от този резултат.

Това наистина беше една от онези битки, в които е трудно да се познае победителят. Не съм правил никакви прогнози, защото разбирах, че битката може да се завърти във всяка посока. 

Тези момчета са майстори в занаята си. Техните стилове си пасват много добре. Знаех, че ще победи този, който наложи волята си.”, цитираха думите от Лий от Bloody Elbow.

Махачев се завръща през февруари 2023 година, за да се бие с Александър Волкановски в Австралия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес