Зареждане

Kevin Lee срещу Gregor Gillespie на UFC 244

Kevin Lee срещу Gregor Gillespie на UFC 244
Публикувано на: Октомври 1, 2019 в 08:45 ч
Страхотна битка ни готвят от UFC, която ще бъде в лека категория. Организацията ще изправи един срещу друг Kevin Lee и Gregor Gillespie, които ще се бият на UFC 244 през ноември в Ню Йорк. Двамата притежават сериозни умения в борбата и битката им ще бъде огън. "The Motown Phenom" се завръща в лека категория след разочароващ дебют в полусредна категория.

Kevin загуби за втори път от Al Iaquinta в лека категория през декември миналата година и реши да смени категорията. В първата си битка в горната категория той загуби със събмишън от Rafael dos Anjos и това го накара да размисли. Lee печели само веднъж в последните си 4 битки и ще бъде мотивиран да отправи послание в лека категория, където преди време беше претендент за титлата.

Gillespie е сериозен опонент и мнозина го смятат за една от най-големите заплахи в категорията. Той все още няма загуба в ММА и се намира в серия от 13 поредни победи. За 3 години в UFC той записа 6 поредни победи, като 5 от тях са с приключване и в 3 от тях спечели бонус. Gregor е бивш шампион в лека категория на ROC и има сериозни постижения в борбата. Той идва след победа над Yancy Medeiros с нокаут, която постигна в началото на годината и в тази битка ще може да изгрее още повече.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес