Зареждане

Kevin Lee: Не се страхувам от борбата на Khabib

Kevin Lee: Не се страхувам от борбата на Khabib
Публикувано на: Октомври 17, 2019 в 06:00 ч
Kevin Lee е готов да се изправи срещу безспорният шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov и споделя, че не се страхува от неговата борба. Непобедения боец от Дагестан успява да доминира над всички свои опоненти и държи статистика 28-0 в ММА и 12-0 в UFC. "The Motown Phenom" си имаше своите моменти в лека категория и можеше да стане шампион, но преди 2 години загуби от Tony Ferguson.

Сега за първи път в своята кариера той се намира в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 4 битки. Lee дори опита в горната категория, където не му провървя и той слезе в лека категория, за да се бие срещу Gregor Gillespie на UFC 244 през ноември. Мнозина се страхуват от борбата на дагестанеца, но Lee не се сред тях и споделя, че е готов да се бори с него:


Когато ти предстои битка с борец, а нямаш добри умения в борбата, то тогава най-вероятно ще се страхуваш от борба с него. Мисля, че ще трябва боец, който не се страхува от борба и това съм аз. Мисля, че аз съм този, който не се страхува от борбата. Аз дори ще съм офанзивен в такава среща. Никой не се е опитвал да свали Khabib на земята, а това може да промени всичко. 

Битката с Khabib ме мотивира да се върна в лека категория. Това е битка, която гоня от доста години. Аз харесвам най-големите предизвикателства. Аз не казвам, че мога да победя всички, защото не съм Супермен. Готов съм за големите предизвикателства и това ме прави различен от другите. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес