Зареждане

Kevin Lee: Georges St-Pierre ще се завърне и ще победи Khabib

Kevin Lee: Georges St-Pierre ще се завърне и ще победи Khabib
Публикувано на: Октомври 24, 2019 в 06:00 ч
Kevin Lee, който е бивш претендент за титлата в лека категория вярва, че неговия съотборник Georges St-Pierre ще се завърне в клетката и ще успее да свали до лека категория, за да се бие с Khabib Nurmagomedov. Наскоро темата за битка между канадеца и дагестанеца отново нашумя и двамата пак изявиха желание да се бият.

Условието на Khabib е битката да бъде в лека категория, а от снимките на "Rush" може да се види, че той работи по свалянето на килограми. Lee, който от няколко месеца тренира с легендата в Канада смята, че битката между него и Khabib е въпрос на време и според него Georges ще победи непобедения дагестанец:


 Чувствам, че Georges ще се завърне. Той все още го може. Georges е боец, който обича да се състезава. Мисля, че той няма нужда да се завръща, защото неговата кариера вече е затвърдена, както в очите на хората, така и в неговите очи. Той ще се завърне заради състезателя в себе си. 

Ще трябва да видим какво ще стане, но ако питате мен, то тогава смятам, че ще се завърне. Мисля, че в битката с Khabib размерите ще си кажат думата. Georges има повече опит от него. Мисля, че точно размерите и опита ще спечелят победата за St-Pierre. 

Той ще бъде много по-умен в битката и ще неутрализира всичко, което Khabib му предложи. Вече му казах, че ще бъда негов главен партньор в подготовката за тази битка и ще му предложа моите умения. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес