Зареждане

Кевин Холанд към Чимаев: Ще те разкъсам

Кевин Холанд към Чимаев: Ще те разкъсам
Публикувано на: Декември 14, 2020 в 04:00 ч
Кевин Холанд е готов да се бие с Хамзат Чимаев този уикенд. 28-годишния американец записа най-голямата победа в кариерата си миналия уикенд в Лас Вегас. Той успя да нокаутира Жакаре Соуса за по-малко от две минути и си заслужи бонус. Кевин влезе в историята като един от тримата бойци в историята на UFC, които печелят 5 битки в рамките на 1 година.

Преди няколко месеца Чимаев и Холанд се спречкаха в хотел в Лас Вегас, защото Хамзат помислил Кевин за човек от персонала на хотела. Холанд е готов да отмъсти и предизвика Чимаев след голямата победа над Соуса. Ето какво каза Кевин по адрес на непобедения чеченец:

Знам, че моя син не иска да казвам това, защото идват празници, но Чимаев трябваше да се бие на 19-ти декември. Нека се качи в средна категория. Мисля, че той може да стане шампион в полусредна категория, но в средна дивизия ще го разкъсам. 

Хората си мислят, че той иска да се бия постоянно, но няма такава репутация. Просто направи 3 битки тази година. Два пъти победи някакви самозванци, а след това Меершарт. 

Той го победи с нокаут, но Джералд идваше след загуба. Чимаев не е побеждавал боец, който идва след победа в UFC. Toй се биел често, но аз го направих по-добре. Кой се е бил най-много тази година ?

Кой би победил в такава среща ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес