Зареждане

Kenny Florian: Henry Cejudo не направи нищо в битката с Demetrious Johnson

Kenny Florian: Henry Cejudo не направи нищо в битката с Demetrious Johnson
Публикувано на: Август 7, 2018 в 17:08 ч
Миналия уикенд Henry Cejudo успя да победи Demetious Johnson с раздвоено решение и стана едва втория шампион в категория муха в историята на UFC. Във всяко събитие обаче винаги има спорове, които са породени от съдийските решения.

Kenny Florian отправи сериозна критика към съдийството на битката между Cejudo и Johnson и сподели, че Cejudo не е направил нищо за да грабне победата:

Мисля ли че съдиите отсъдиха грешно? ДА! Беше ли равностойна битка ? Да, беше! Някой въобще гледа ли тези удари с крака и знае ли, че болят страшно много ? Мисля, че втория рунд беше доста спорно отсъден и само един от съдиите го даде на Mighty Mouse.

Ako погледнете отправените удари в този рунд мисля, че са 50 на 29 за DJ. Mighty Mouse го доминираше в стойка, но дават рунда на Cejudo заради едно събаряне? Той не успя да направи нищо с това събаряне. 

Ако видите тези събаряния той не успя да направи нищо с тях. Вкара няколко удари, но не съм сигурен дали въобще бяха чисти и дали уцелиха DJ. Четвърти рунд без съмнение е за Cejudo и 5-тия беше доста равностоен, но бих го дал за Cejudo, защото беше малко по-агресивен.

Според мен първите три рунда ги спечели DJ, но нима ще му дадат победата, заради събаряния с които той не успя да направи нищо? Той го държа на земята за около 30 секунди и не направи нищо, но просто защото лежеше върху него му дадоха рунда.

Моето мнение е че битката беше равностойна, но решението не беше правилно и той трябва да получи реванш, защото беше доминантен в категорията.

Съгласни ли сте с Florian ? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес