Зареждане

Kelvin Gastelum обикаля с пояса и твърди, че е шампион

Kelvin Gastelum обикаля с пояса и твърди, че е шампион
Публикувано на: Февруари 10, 2019 в 07:46 ч
Kelvin Gastelum трябваше да се бие в главната битка на UFC 234 срещу Robert Whittaker, но шампиона се оттегли в последния момент, защото имаше херния и трябваше да се оперира. Gastelum му пожела бързо възстановяване, но въпреки това той се появи с пояс и е уверен, че вече е новия шампион в категорията, защото се появил за битка и бил готов. Ето какво сподели той в интервю:



Това е моя колан и аз го заслужих. Пропътувах хиляди километри и се появих, влязох в категорията и в моя свят, който е борбата когато боец не се появи, то той пропуска битката и другия е шампион. Аз съм шампиона. Разбрах, че той се е оттеглил сутринта. Казаха ми, че той е напуснал събитието и нямаше как някой да приеме с кратко предизвестие, защото не бяха минали през кантара. 

Без съмнение аз съм новия шампион, защото в борбата е така, когато се появиш и си влезеш в категорията, а другия не го направи, то тогава ти си шампион. Аз победих и съм шампион. Надявам се, че той ще се възстанови, а след това ще му дам шанс да се бие за моята титла.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес