Зареждане

Кайла Харисън: Загубата е болезнена!

Кайла Харисън: Загубата е болезнена!
Публикувано на: Ноември 27, 2022 в 13:00 ч
Кайла Харисън сподели, че първата й загуба в ММА е болезнена.

Вижте още - Лариса Пачеко победи Кайла Харисън и спечели титлата

В съботното утро Харисън претърпя първото си поражение. Тя загуби с единодушно съдийско решение от Лариса Пачеко. Битката им беше финал на турнира в лека категория на PFL Championships 2022 в Ню Йорк.

Това беше шокираща загуба за двукратния олимпийски златен медалист по джудо. Харисън не си търсеше оправдания за случилото се. Пред медиите в САЩ тя сподели, че известно време ще я боли, но това е повод да израсне като боец.

„Изключително съм благодарна за възможността да правя това, което обичам всеки ден. Не получих резултата, който исках. Лариса беше по-добрият боец. Нямам оправдания, нямам причина за загубата.  

Имам чувството, че направихме всичко както трябва, за да се подготвим за тази битка, но просто не ми се получи.  Допуснах някои тактически грешки. Някои дни вие сте пиронът, а някои дни сте чукът. 

Имам чувството, че съм била чукът за дълго време, а днес бях пиронът. Това е възможност за мен да израсна като боец и като човек. Загубих титлата си, така че ме боли. Ще боли известно време.  

Знам, че ще се върна по-силна. Излязох там, борих се, загубих, но мога да държа главата си високо и да се държа с достойнство. Загубих пред целия свят и това ме боли. 

Ще боли известно време. Но това е и възможност за растеж. Това е възможност за мен да стана по-добър боец, по-добър човек и това е част от моето наследство.“, каза Харисън пред медиите.

Преди загубата Харисън имаше рекорд от 15-0 в ММА и два пъти преди това спечели PFL турнира, включително две доминиращи победи над Пачеко.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес