Зареждане

Кървава битка на хоризонта: Кондит се завръща - вероятно срещу Мат Браун

Кървава битка на хоризонта: Кондит се завръща - вероятно срещу Мат Браун
Публикувано на: Май 27, 2020 в 09:06 ч
Въпреки, че е говорил за оттегляне от спорта в миналото, Карлос Кондит още не е готов да прекрати кариерата си. Неговия треньор по страйкинг, Брандън Гибсън, сподели, че "The Natural Born Killer" ще направи завръщането си още това лято.

"Карлос се справя добре. Той се възстановява от контузия и продължава да тренира. Знам, че иска определено да се бие през 2020-та," сподели Гибсън.

"Той е готов да подпише договор за битка и да започне пълен подготвителен лагер. Той води преговори за двубой това лято. Ще видим какви ще са плановете. В момента обаче няма някакви сериозни оферти."

Напоследък нещата не се развиват добре за бившия временен шампион на UFC в полусредната категория. Той загуби последните си пет битки и е със статистика 3-10 от 2012-та насам.

Въпреки, че още няма сериозни предложения, Гибсън иска да има двубой с Мат Браун. Двамата трябваше да се бият на два пъти през 2013-та и 2018-та, но битките им бяха отменени, след като "The Immortal" имаше контузии.

Гибсън обаче се надява от третия път нещата да се получат.

"Мисля, че Мат Браун винаги е бил интересен опонент за Кондит. Имаха няколко неосъществени битки. Знам, че Мат се би миналия уикенд, но това ще е страхотна битка за феновете и ще бъде много атрактивна за Карлос.

Определено тази среща ми е фаворит. Но да видим какво ще предложат от UFC."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес