Зареждане

Карлос Кондит ошамарил военен в Афганистан

Карлос Кондит ошамарил военен в Афганистан
Публикувано на: Декември 7, 2022 в 00:00 ч
„The Natural Born Killer“ има един от най-готините прякори в бойните спортове и със сигурност си го е заслужил.

През септември миналата година обаче 38-годишният Карлос Кондит сложи край на легендарната си кариера, която беше изпълнена с драма, вълнение и осеяна с емблематични моменти.

Например неговия невероятен нокаут над Дан Харди в Лондон през 2010 г.; Кондит влезе в 02 Arena в Лондон пред 17 000 гръмогласни фенове, които бяха жадни за американска кръв.

Робърт Дауни-младши, Гай Ричи и Джуд Лоу бяха на първия ред, за да станат свидетели на ляво кроше право в брадичката на Харди и дори накара „Железния човек“ да скочи от мястото си развълнуван.

Кондит е истински дивак, който се е изправял срещу биткаджии като Нейт Диаз, Роби Лоулър и тактикът Джордж Сент Пиер. Кондит никога не е бил нокаутиран в удивителната си професионална ММА кариера от 55 битки.

Това не означава, че той не може сам да нанесе нокаутиращ удар, както един войник от американската армия разбира по трудния начин.

Заедно с Би Джей Пен, Юрая Фейбър и Майкъл Биспинг при гостуването им в база в Афганистан, Кондит решава да направи спаринг с клет войник и „The Count“ помни инцидента изключително добре.

„Изведнъж се появи един човек от специалните сили и... Бам! Удря кондит изнвиделица силно. И имам предвид дяволски силен удар. Имайте предвид, че бяхме на върха на планина в Афганистан във военна зона в много, много малка база.

Тези момчета са шефовете там. Те имат картечници и т.н., и т.н.

Та този тип удря Карлос в лицето с всичка сила. Кондит поклати глава и се стегна. Просто се насочи към човека. Удари го с дясна ръка, лява ръка, с глава... Бум! Повали пича от специалните сили в безсъзнание.

И всички в стаята се заоглеждаха: „По дяволите!“, а аз си казвам „О, Карлос, не съм сигурен дали това беше най-умното нещо, което трябваше да направиш. За Бога, не искам да умра тук.“


За щастие всички успяват да излязат от Афганистан, за да разкажат тази история. Кондит напусна ММА като един от най-добрите в полусредна категория, който спортът някога е виждал.

Последната му битка дойде чрез загуба от Макс Грифин в подгряваща битка преди на Конър Макгрегър срещу Дъстин Порие през 2021 г.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес