Зареждане

Камару Усман и Ян Блахович искат да се бият

Камару Усман и Ян Блахович искат да се бият
Публикувано на: Май 27, 2024 в 02:00 ч
Бившият шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман (20-4) е уверен, че може да победи бившия шампион в полутежка категория Ян Блахович. Наскоро в подкаста подкаста Pound 4 Pound Усман каза на Хенри Сехудо, че може да се качи до полутежкка категория за битка с поляка.

Преди време двамата застанаха лице в лице и Усман разбрал, че са със сходни физически размери. Това му дава увереност, че може да събори Ян и да го доминира на земята. Блахович претърпя втора операция на рамото през март.

Първата операция се проведе през декември 2023 година. Полякът вече е на 41 години. Той трябваше да се бие с Александър Ракич (14-4) на 20 януари в UFC 297 в Торонто, Канада, но се оттегли поради контузия. Усман от своя страна е в серия от загуби и за последно загуби от Хамзат Чимаев.

Ето какво каза Камару за битка с Блахович:

„Искаш ли да ме видиш срещу него ? Всички казваха, че е едър боец от полутежка категория, но стояйки до него, аз бях точно същия ръст. Казвам ви, че не бих мислил да се бия с него, ако не можех да се изкача до полутежка категория. 

В началото на битката всеки има сила и щом му хвана крака и го съборя, сценарият на битката веднага се променя. И точно това смятам да направя. Гловър Тейшейра направи същото с него.“, каза Усман в подкаста Pound 4 Pound.

Явно Блахович е гледал участието на Усман, защото му отговори в социалните мрежи:

„Ако все още мислиш за тази битка, тогава да се бием. Ще бъда готов.“, отговори Блахович.

Кой от двамата ще победи в такава битка ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес