Зареждане

Кадиров към Хабиб: Ще ти дам повече пари от UFC за 1 битка в ACA

Кадиров към Хабиб: Ще ти дам повече пари от UFC за 1 битка в ACA
Публикувано на: Май 14, 2021 в 13:00 ч
Рамзан Кадиров реши да се изкаже критично по адрес на Хабиб Нурмагомедов. Президента на Чеченската република твърди, че Хабиб е проект на UFC и е имал специално отношение в организацията. Кадиров захапа Хабиб, защото не излизал с руското знаме или знамето на Дагестан.

"The Eagle" беше сред най-големите звезди на UFC и се разбираше добре с Дейна Уайт. Дълго време Нурмагомедов отсъстваше заради проблеми, но въпреки това оставаше в класирането на организацията.

Нурмагомедов се оттегли от ММА в края на 2020 година след победа над Джъстин Гейджи.Той спря с рекорд 29-0 и се оттегли на върха, докато все още беше шампион.

Кадиров реши да се пусне на живо в социалните мрежи и предложи на Хабиб да си избере сума, за която да се бие в неговата организация. Рамзан вярва, че Нурмагомедов ще се затрудни срещу чеченец от ACА.

Ето какво още каза Рамзан, който преди години подари мерцедес на Хабиб:

Хабиб Нурмагомедов успя да разкъса всички в UFC. В ACA обаче това е под въпрос. Готов съм да му дам какъвто хонорар пожелае. Ще му дам каквато заплата иска, за да видим дали ще се справи с боец от боен клуб "Ахмат". Готов съм да му платя повече от UFC, за да се бие в ACA. Ще видим дали ще победи. 

Хабиб е добър боец, но на 100 % е проект на UFC. Той е в добри отношения с Дейна Уайт и получи добри битки. Ако даден боец се оттегли от битка в UFC, тогава го махат от класирането. Хабиб обаче не беше премахван. Нурмагомедов знае, че е техен проект. 

Ако не е техен проект, тогава защо не сме го виждали да излиза със знамето на Русия или Дагестан ? Той знаеше ясно какво прави и стана шампион. Не успя да направи грешка. Остава си факт, че е проект на UFC и Хабиб ще се съгласи с мен. 

За съжаление Хабиб има договор с UFC, дори когато е в пенсия. Той няма право да се състезава под банера на друга ММА организация



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес