Зареждане

Justin Willis иска да се бие срещу Tai Tuivasa

Justin Willis иска да се бие срещу Tai Tuivasa
Публикувано на: Юни 14, 2019 в 00:00 ч
Преди няколко седмици стана ясно,че Justin Willis е бил освободен от UFC, защото отказал битка през юли. Willis се оправдал, че няма да има нужното време, за да свали килограми и да влезе в категорията. Той вече не е в UFC, но настоява за нов шанс и се е спрял на битка с Tai Tuivasa. Двамата бойци не се харесват и щяха да се сбият миналата година на събитието в Австралия, където Willis се изправи срещу Mark Hunt и показа неуважение към него, което вбеси Tuivasa и той пожела да си отмъсти. Justin иска двамата да си разчистят сметките и смята, че Tuivasa също трябва да бъде освободен, ако се откаже:


Искам да се бия с Tai Tuivasa и ако той се откаже, то тогава освободете и него. Надявам се, че след като успея да му сритам задника от UFC няма да го разкарат. Надявам се да му дадат шанс, за да може да се отърси и запише няколко победи, а след това отново да го смачкам. 

Това е всичко, което мога да коментирам в тази ситуация. Нямам търпение да вляза с него в клетката и да го накарам да млъкне, както и да го неутрализирам. В края на краищата той беше този, който започна да говори глупости. Сега се опитва да се изкара жертва, но в клетката ще го размажа. Ще му взема душата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес