Зареждане

Junior dos Santos смята, че Stipe Miocic ще отмъсти на Daniel Cormier с нокаут

Junior dos Santos смята, че Stipe Miocic ще отмъсти на Daniel Cormier с нокаут
Публикувано на: Юни 30, 2019 в 06:30 ч
Бившият шампион в тежка категория Junior dos Santos вярва, че Stipe Miocic ще отмъсти на Daniel Cormier и ще си върне титлата в тежка категория на UFC 241 през август. "Cigano" влиза в клетката след малко, за да се бие с Francis Ngannou и да търси нов шанс за титлата. Победата в тази битка ще даде статут на безспорен претендент за титлата в тежка категория на dos Santos и той се надява, че ще може отново да се бие срещу Miocic. Двамата имат 2 битки, в които си размениха по една победа и JDS иска трилогия:


Мисля, че няма кой да се бие за титлата в тежка категория и определено битката между мен и Ngannou ще излъчи безспорен претендент. Мисля, че Stipe може да си върне на Cormier. Битката ще бъде хубава и беше точна, защото това с Lesnar беше глупост. Този път Miocic ще бъде по-подготвен, защото знае колко опасен е DC. Той може да те свали на земята, но също така има тежки удари. 

В първата битка двамата залагаха на граплинг, което скъси дистанцията и това беше грешка от страна на Miocic. Мога да кажа, че Miocic има нокаутираща сила и ще спечели с ТКО втората среща. Определено искам втора среща, защото първата беше тежка, но го победих. Във втората избрах различна стратегия и направих грешка, защото му позволих да скъси дистанцията. 

Научих много от тези срещи и мисля, че съм по-добър боец. Знам, че той счипи рекрода за най-много защити на титлата, но това не значи, че е най-добрия. Работя много здраво, за да докажа, че аз съм най-добрия и затова трябва отново да се бия с Miocic. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес