Зареждане

Jordan Burroughs готов да дебютира в ММА след олимпийските игри през 2020 година

Jordan Burroughs готов да дебютира в ММА след олимпийските игри през 2020 година
Публикувано на: Май 17, 2019 в 00:00 ч
От доста време насам Jordan Burroughs говори, че иска да се пробва в ММА. Той без съмнение е един от най-добрите борци в историята на Америка и преди няколко дни направи за смях Ben Askren, когато двамата се срещнаха на тепиха. Това привлече вниманието на Dana White и той сподели, че е готов да даде шанс на легендата в UFC. В момента 30-годишния борец се готви за бъдещите си изяви и споделя, че след края на олимпийските игри в Токио ще обмисли дебют в ММА:



Това е вълнуващо и не мога да го отрека. Имаше период в моята кариера и тогава си казах, че определено ще се бия. Определено искам да водя този начин на живот. Дойде обаче момент, в който бях много успешен в борбата и си казах, че няма нужда да се бия. В момента съм добре от гледна точка на финансите и не знам. 

Сега виждам как бойци, които са тренирали рамо до рамо с мен стават шампиони и си мисля, че аз също мога да го постигна, защото притежавам всичко, което и те имат. Вълнувам се и определено дебют в ММА е нещо, което обмислям. Няма как обаче да стане преди олимпийските игри в Токио през 2020 година. Ще мисля за такъв вариант, но когато игрите приключат и ще видим дали е реалистична опция. Готов съм да го мисля, но това ще изисква правилната сума.





Как ще се справи този легендарен борец в клетката ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес