Зареждане

Jon Jones доминира над Anthony Smith и защити титлата

Jon Jones доминира над Anthony Smith и защити титлата
Публикувано на: Март 3, 2019 в 08:07 ч
Jon Jones защити титлата си в полутежка категория. Той се изправи срещу Anthony Smith в главната битка на UFC 235, което се проведе в Лас Вегас. "Bones" успя да запише доминантно представяне, но въпреки това не беше доволен от него. В първия рунд Smith започна с удар с крак. Jones замахва здраво, за да удари Smith, но той успява да се измъкне. Ритник със завъртане от стана на Jones, но Smith му връща ритник. Anthony вкарва удар с крак в главата, но Jones успява да го хване, а след това скъсява дистанцията и го наказва в клинча.


Двамата се разделят и Smith му вкарва крошета, на които Jones отвръща с ритник в главата. Нови ритници в тялото от Jones и край на рунда.Втория рунд започва с десен удар от Smith, а Jones му отговаря с ритник в тялото. Нови ритници от Jones, а след тях идва и удар с лакът. Двамата влизат в клинч. Smith вкарва удар в тялото на "Bones", който му връща кроше и двамата отново са в клинч, където Jones обработва тялото на своя опонент. В третия рунд Jones вкарва десен и опитва събаряне, но без успех. "Bones" с нов опит за събаряне, който е успешен и веднага след него започват здрави удари с лакти от страна на шампиона.


Jones започва четвъртия рунд с ритник със завъртане в тялото, като успява да скъси дистанцията и да вкара силни удари с лакти на Smith. Jones успява да го свали на земята и му вкарва здрави удари с колена в тялото. Jon вкарва непозволен удар с коляно на Smith и битката е спряна. Herb Dean взима 2 точки от Jones, който можеше да бъде дисквалифициран, но Smith показа сърце и реши да продължи битката. Smith опитва да окаже някаква съпротива в петия рунд, но вече е твърде изтощен. Jones го притиска към мрежата и му вкарва удари с рамо. Рунда протича изцяло под диктовката на Jones и битката приключва. След края на всичките 5 рунда съдиите отсъдиха единодушна победа за Jon Jones - (48-44, 48-44, 48-44).



С тази победа Jones навлиза в серия от 15 поредни победи и няма загуба от 9 години. "Bones" е успял да защити колана 9 пъти. За Anthony Smith това е край на серията от 3 поредни победи.













Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес