Зареждане

John McCarthy знае защо Jon Jones се е провалил

John McCarthy знае защо Jon Jones се е провалил
Публикувано на: Март 7, 2018 в 18:16 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Един от най-добрите, ако не и най-добрият рефер, стъпвал някога в октагона, без съмнение е John McCarthy. След 24-годишна кариера като рефер, той реши да се оттегли и да стане коментатор в Bellator. Големият John смята, че знае каква е причината за провала на Jon Jones - вижте и оставете мнението си в коментарите:

"Когато си атлет като Jon Jones, който прави огромни печалби, не може да отидеш някъде и да купиш някакви хапчета и просто да ги погълнеш, без да си зададеш въпроса 'Какво по дяволите правя?'

Човече, наистина не може да правиш такива неща. Ти си Ферарито на бойните спортове. Трябва да си умен. Не виждам как ще мине номера с това - 'Беше просто грешка', тъй като той я е правил и преди.

Обичам това момче и за мен той е най-великият ММА боец. Не вярвам, че той е взел стероиди, за да победи Daniel Cormier, но все пак като атлет, който има договор с UFC, трябва да си отговорен за това, което слагаш в тялото си.

Мнението ми е че той е използвал добавки с незнаен произход без да са тествани, но все пак той си е виновен за това. Когато той мина през детектор на лъжата, знаех, че е невинен, но пак казвам - според мен той си набавя добавки от места, които нямат никакъв стандарт за качество."

Съгласни ли сте с Големия John?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес