Зареждане

Joanna Jedrzejczyk към завистниците: 'Съжалявам, че историята ви не е като моята'

Joanna Jedrzejczyk към завистниците: 'Съжалявам, че историята ви не е като моята'
Публикувано на: Септември 18, 2018 в 09:43 ч
Когато Nicco Montano се прости с титлата си в категория муха след като не можеше физически да я защити срещу Valentina Shevchenko на UFC 228 преди няколко седмици, всички в дивизията ококориха очи.

Причината беше, че ще могат да се бият срещу 'Bullet' за свободната титла по-рано от очакваното. Погледите набързо обаче се насочиха към една състезателка извън категорията - бившата шампионка в категория сламка Joanna Jedrzejczyk реши да изпревари всички и да се нареди най-отпред на опашката.

Което, честно казано, си е липса на уважение отвсякъде.

От своя страна, Joanna сподели, че не би отказала, ако ѝ предложат подобна среща, отправяйки своето съобщение до всички завиждащи състезателки в категория муха:

"Съжалявам, не завиждайте. Няма чак толкова много отдадени бойци като мен и особено не са много тези с такава история."

"Винаги съм готова да се бия и от UFC знаят това. Трябваше да се отдам на дълга почивка, но не знам дали това ще се случи сега. Ккато казах, винаги съм готова да се кача в горна категория и да се бия за титлата с Shevchenko."

Joanna също разкрива, че все още срещата не ѝ е била предложена, но споделя, че ако това се случи, ще е още тази година."

"Не мога да приема, не мога да откажа. Има голяма вероятност това да се случи. Ако срещата се състои, ще бъде тази година."

Ако Joanna получи възможността да се бие за титлата и я спечели, тя има намерение да се върне отново в своята категория и да си върне титлата, която изгуби в полза на Rose Namajunas.

"Разбира се, имам си мечта и работа, която трябва да свърша." - споделя Joanna, пояснявайки, че не изпитва лоши чувства към 'Thug Rose' въпреки очакванията на хората.

И въпреки че няма логика да правят трета среща с Namajunas към момента, качването ѝ в по-горна категория има доста по-голям смисъл.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес