Зареждане

Jessica Andrade: Ще докажа, че съм най-добрата в света

Jessica Andrade: Ще докажа, че съм най-добрата в света
Публикувано на: Август 29, 2019 в 10:49 ч
Качил: DoloR
Jessica Andrade ще брани титлата си този уикенд на вражеска територия срещу Weili Zhang в главната битка на събитието в Китай. Andrade спечели титлата през май с нокаут над Rose Namajunas и навлезе в серия от 4 поредни победи. Тя има трудна задача пред себе си, защото китайката е в серия от 19 поредни победи и ще я подкрепят всички в залата.

Бразилката има само 1 загуба в категорията, която й нанесе Joanna Jędrzejczyk в битка за титлата преди две години. Много неща се промениха от тогава и сега Andrade ще докаже на всички, че е най-добрата с победа над Zhang този уикенд:


Свикнала съм да се бия на вражеска територия. Изправяла съм се срещу много от моите опоненти в родните им градове. Сега съм спокойна и съм свикнала да ме освиркват на влизане в клетката, а след това да ме аплодират на излизане. Уверена съм преди срещата. 

Няколко пъти съм се била в Бразилия, където феновете постоянно ме подкрепяха. Weili е корав опонент и е със сходен стил като моя. Тя е силна, агресива и се движи напред. Zhang е от тези бойци, на които трябва постоянно да обръщаш внимание и да не се разсейваш. 

Искам битката да приключи бързо с нокаут или събмишън. Не искам да стигаме до решение. Искам да докажа, че съм способен боец и съм най-добрата в света. Надявам се, че това ще бъде една от многото защити на титлата ми.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес