Зареждане

Jessica Andrade: Joanna Jedrzejczyk трябва да печели битки, ако иска шанс за титлата

Jessica Andrade: Joanna Jedrzejczyk трябва да печели битки, ако иска шанс за титлата
Публикувано на: Май 25, 2019 в 08:30 ч
Новата шампионка в категория сламка Jessica Andrade не смята да дава шанс за титлата на бившата шампионка Joanna Jedrzejczyk. Двете се срещнаха в клетката през 2017 година и Joanna успя да я победи и да защити пояса. В последните си няколко срещи обаче Joanna инкасира загуби и има само една победа в категория сламка, откакто се раздели с колана. Andrade от своя страна спечели пояса след победа над Rose Namajunas и се намира в серия от 4 поредни победи. Бразилката ще даде шанс за пояса на Joanna, но условието е тя да печели своите срещи:



Всички очакват от мен да се бия с Joanna, но според мен тя трябва да спечели битки и да си проправи пътя към титлата. Когато аз загубих от нея трябваше да запиша 3 поредни победи и то срещу бойци, които бяха от топа на категорията. 

Тя трябва да направи същото, за да си спечели битка с мен. Joanna трябва да се бие с топ бойците и ще получи шанс, ако ги победи. Аз ще съм готова, когато от UFC ми се обадят и поискат да защитя колана. Смятам, че следващ за титлата ще бъде победителя от Nina срещу Tatiana или Michelle Waterson.  








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес