Зареждане

Jeff Hughes: Не съм бъркал в окото на Todd Duffee

Jeff Hughes: Не съм бъркал в окото на Todd Duffee
Публикувано на: Септември 16, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR 
Jeff Hughes посрещна в октагона Todd Duffee в търсене на своята първа победа за UFC. Двамата си размениха здрави удари, но за съжаление на феновете битка им беше обявена за несъстояла се, след като Duffee се оплака, че Hughes му бръкнал в окото и сподели, че вижда двойно. Това беше първа битка за Duffee от 4 години и тя продължи само 4 минути и 3 секунди.

Hughes твърди, че не е бъркал в окото на Todd и изяви желание за битка още следващата седмица. Ето какво сподели в интервю пред медиите Jeff Hughes след своята битка с Todd Duffee:


Мисля, че това беше един от най-добрите рундове, които съм правил. Битката завърши неочаквано, но от нея могат да се вземат добри поуки. Очаквах да бъде експлозивен, както прави във всяка битка, но този път чакаше прекалено много. 

За мен това означаваше, че той уважава силата ми, защото по принцип той се хвърля в битките като луд. Todd е силен и атлетичен, но не бях наранен в битката. Знам, че най-вероятно броят падането ми за нокдаун, но това по-скоро беше подхлъзване. 

Когато спряха битката си мислех, че той иска да си отдъхне малко, а след това ще продължим с опитите да си откъснем главите. Видях, че повикаха лекар и разбрах, че не е на добре. Не мисля, че му бръкнах в окото, а по-скоро го одрасках. 

Виждали сме по-сериозни бъркания в окото, но бойците продължават да се бият. Не искам да казвам, че той е лъжец, но аз съм тук, за да се бия. Не знам дали той се измори или търсеше начин да се махне от битката. Не трябва да ме отписвате, защото аз съм тук, за да остана. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес