Зареждане

Javier Mendez: Много организации искат да откупят правата на Cain Velasquez

Javier Mendez: Много организации искат да откупят правата на Cain Velasquez
Публикувано на: Ноември 3, 2018 в 09:38 ч
Бившия шампион в тежка категория Cain Velasquez се бори с много контузии през годините, които го държат дълго време извън клетката и му попречиха да покаже пълния си потенциал. За последно той се би преди 2 години и оттогава лекува контузии и той беше премахнат от ранглистата на UFC.


Cain Velasquez е възстановен  напълно и още в началото на годината сподели,  че иска да се бие, но явно от UFC нямат интерес. Това явно не се харесва на Cain и според неговия треньор Javier Mendez доста различни организации са започнали да предлагат пари, за да го откупят от UFC:


В момента се водят преговори за неговия договор и не знам повече, но мога да ви кажа, че доста различни организации предлагат пари, за да откупят неговия договор от UFC. Човек, който е запознат с нещата ми каза, че договора на Cain се продава.

Той ми каза, че различни организации предлагат пари, но не знам повече от това. Cain е готов да се бие и чака вече цяла година. Имаше някакви преговори,  но не знам какво стана. Знам само, че той е готов за битка.

Не знам дали WWE също предлага пари за него, но той отиде в тяхната зала, защото обича WWE и всичко това няма общо с Daniel Cormier.



В коя организация искате да видите Cain Velasquez ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес