Зареждане

Известен журналист прогнозира отлив на звезди в UFC

Известен журналист прогнозира отлив на звезди в UFC
Публикувано на: Януари 14, 2022 в 05:00 ч
Ариел Хелуани е сред най-добрите ММА журналисти в САЩ, но въпреки това Дейна Уайт не може да го понася. Президента на UFC често обижда Хелуани, който го обвини, че заради него напуснал ESPN. В последно време много бойци на UFC не са доволни от своите договори.

Последен пример е Франсис Нгану, който следващата седмица ще направи последен бой от договора си с UFC. "The Predator" не е готов да преподпише и иска от UFC да му разрешат да прави боксови мачове.

В своето предаване в социалните мрежи Хелуани прогнозира отлив на големи звезди от организацията на Уайт. Ето каква е прогнозата на Хелуани:

Друга интересна история за 2022 година е договорът на Израел Адесаня. Ситуацията все още не е същата като тази на Нейт Диас. На Адесаня му остават още няколко битки, но ще бъде интересно да видим как ще се развият събитията. 

През 2022 гoдина може да се сблъскаме с потенциален сценарий, при който договорът на Адесаня изтича. Договорът на Диас също изтича, договорът на Конър Макгрегър изтича и договорът на Франсис Нгану изтича. 

Помислете за това за секунда. Тези големи имена могат да напуснат UFC през 2022 година. Предстоят ни интересни времена. 

Представяте ли си UFC без тези имена ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес