Зареждане

Извънредно: Rico Verhoeven залага титлата в битката с Badr Hari

Извънредно: Rico Verhoeven залага титлата в битката с Badr Hari
Публикувано на: Ноември 16, 2019 в 00:00 ч
Шампионът в тежка категория на GLORY, Rico Verhoeven се е разбрал с организацията и е подписал нов дългогодишен договор. Verhoeven беше решил да преследва слава в Холивуд, но реванш с Badr Hari го върна в играта. Втората им битка ще се проведе на GLORY Collision 2 на 21-ви декември в Арнхем на стадион GelreDome.

На пресконференцията миналия месец от GLORY обявиха, че битката ще бъде 5 рунда, но титлата няма да бъде заложена. Сега обаче с новия договор на Verhoeven, двете страни са се разбрали и пояса ще бъде заложен в битката с мароканеца. Rico беше категоричен, че ще връчи пояса на Hari, ако загуби от него през декември.

Сега залогът в срещата се вдига още повече и това прави нещата още по-интересни. Rico се намира в серия от 5 поредни победи след първата битка с Hari и сега като цяло е в серия от 11 поредни победи в кикбокса. Verhoeven е шампион в тежка категория вече 6 години. Badri от своя страна също подписа нов договор за 6 битки с GLORY и е с рекорд 0-1-1 в организацията.

През 2016 година той се качи на ринга срещу Verhoeven и спечели първия рунд, но във втория получи контузия и не успя да продължи, което доведе до загуба с технически нокаут. Миналата година мароканеца победи Hesdy Gerges с решение и беше свалил доста килограми, за да е по-бърз, но положителната проба за допинг му отне победата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес