Зареждане

Извънредно: Georges St-Pierre се оттегля от ММА утре на пресконференция

Извънредно: Georges St-Pierre се оттегля от ММА утре на пресконференция
Публикувано на: Февруари 20, 2019 в 18:51 ч
Легендарния бивш шампион в две категории на UFC, Georges St-Pierre ще се оттегли от ММА. Според Benoit Beaudoin, GSP ще обяви решението си в Канада официално утре на пресконференция. Легендата е решил да се оттегли, след като преговорите за битка с непобедения шампион в лека категория на UFC, Khabib Nurmagomedov са пропаднали. 37-годишния канадец се завърна след 4 години отсъствие през 2017 година и успя да победи Michael Bisping, за да стане шампион в средна категория, но седмица след това оваканти титлата, защото имаше здравословни проблеми.








Georges St-Pierre има победи над бойци като Bisping, Hendricks, Nick Diaz, Carlos Condit, Jake Shields, Josh Koscheck (2), Dan Hardy, Thiago Alves, BJ Penn (2), Jon Fitch, Matt Serra, Matt Hughes (2), Sean Sherk, Frank Trigg, Jay Hieron и Karo Parisyan. GSP ще се оттегли с рекорд 26-2. Georges е считан от всички за един от най-добрите бойци в историята на ММА.





Georges наскоро сподели, че преди 3 месеца започнали преговори за битка с Khabib Nurmagomedov, но всичко се разпаднало и явно той няма да чака непобедения шампион. Утре сутрин всичко става официално. Без съмнение той ще бъде запомнен като един от най-великите бойци влизали някога в клетката. Вчера той сподели снимка със своя треньор и ето какво написа:



През всичките тези години останахме непобедени заедно.







В своята кариера GSP успя да защити титлата си в полусредна категория цели 9 пъти, а двете му загуби бяха от Mat Hughes и Matt Serra, но по-късно той успя да си отмъсти, като побеждава 2 пъти Hughes с нокаут и събмишън и 1 пъти Serra с нокаут. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес