Зареждане

Изтекоха голи снимки на бивша шампионка на UFC

Изтекоха голи снимки на бивша шампионка на UFC
Публикувано на: Септември 11, 2021 в 03:00 ч
Бившата шампионка на UFC Джесика Андраде не се притеснява от голите й снимки, които изтекоха в интернет. 29-годишната бразилка реши да си направи акаунт в OnlyFans преди известно време.

Причината бил съвет от нейната съпруга Фернанда Гомес, която искала да правят допълнителни пари. Явно Андраде е пратила голи снимки на неподходящ човек, който си е платил за тях, а след това ги е пуснал в интернет пространството.

Джесика очаквала, че ще стане нещо такова и не се притеснява от това. Тя дори смята, че е забавно, защото правили мемета по случая. Андраде ще се завърне в клетката в края на месеца, за да се бие със Синтия Кавлио в Лас Вегас.
 
Пред медиите Андраде реши да говори за OnlyFans и изтеклите снимки. Ето какво каза тя:

Не бях ядосана, защото си представях, че ще стане. Това се е случвало и на други бойци. Не съм ядосана, защото знаех, че това може да се случи. Сега съм на 30 години и тялото ми няма да изглежда добре в бъдеще. Наслаждавайте се, докато е хубаво. 

Използвайте ги сега, докато не изчезнат. Забавно е, защото хората направиха доста мемета. Щеше да е различно, ако бяха направили снимките против волята ми. Тези снимки бяха за един човек, но не всички са искрени. Не знаеш сърцето и природата на даден човек и това се случи. 

Пак ще правим снимки, но за точните хора и по точния начин. С парите от "OnlyFans" платих за колата и наема за 7 месеца напред. Не съм използвала парите от последната ми битка. С парите от "OnlyFans" покрих сметки в Бразилия. 

Хубаво е да видиш, че парите все още са в банковата ти сметка. Снимките изтекоха, но това са само 4 или 5 такива. Хората смятат, че "OnlyFans" е порно, но този сайт е повече от това. Показваш неща от ежедневието, от битките и съм много щастлива със сайта.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес