Зареждане

Израел Адесаня защити титлата с решение над Кенъниър

Израел Адесаня защити титлата с решение над Кенъниър
Публикувано на: Юли 3, 2022 в 08:14 ч
Израел Адесаня защити титлата си в средна категория.

Звездата от Нигерия се изправи срещу Джаред Кенъниър в главната битка на UFC 276, което се проведе в Лас Вегас. Срещата им протече на бавни обороти и стигна до съдийското решение. "The Last Stylebender" спечели с единодушно решение - (49–46, 49–46, 50–45).

В първия рунд Израел разчиташе на лоу кикове. Джаред също отбеляза няколко, но предимството беше за шампиона. Израел вкара и няколко добри крошета. Във втория рунд Адесаня отново имаше предимство и вкара по-добрите удари.

В третия рунд Кенъниър опита да пренесе битката на земята, но не успя. До момента Израел точкува Джаред, който не може да влезе в ритъм. Адесаня го държи на дистанция . Джаред с нов опит за събаряне, но Адесаня се защитава. Двамата влизат в клинч, където разменят крошета.

В последните два шампионски рунда Израел отново беше крачка над Кенъниър, който така и не намери път към това да наложи волята си. В крайна сметка битката не се понрави на феновете, но Адесаня направи достатъчно, за да спечели с решение - (49–46, 49–46, 50–45).

С тази победа Израел вече има 5 защити на титлата и навлезе в серия от 3 поредни победи. Джаред от своя страна губи серия от 2 победи. Адесаня предизвика Алекс Перейра, който по-рано в същата вечер нокаутира Шон Стрикланд.

Израел се закани, че ще отмъсти на Перейра, който има 2 победи над него в кикбокса.
















Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес